flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повістка про виклик до суду по справі № 151/151/17

08 лютого 2018, 14:55

ПОВІСТКА ПРО ВИКЛИК ДО СУДУ

Справа № 151/151/17, провадження № 2/151/90/17

05.04.2017 року                                                                                  смт. Чечельник

У провадженні Чечельницького районного суду Вінницької області перебуває цивільна справа за позовом Синявського Олександра Петровича до Гусака Василя Івановича  про визнання права власності.

Із інформації наявної у матеріалах справи вбачається, що відповідач - Гусак Василь Іванович зареєстрований та проживає у  м. Арм'янськ, с. Перекоп, вул. Пролетарська, буд.18, Автономна Республіка Крим, що відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» від 15 квітня 2014 року  № 1207-VII року відноситься до тимчасово окупованих територійУкраїни.

 20 березня 2017 року суддею відкрито провадження у справі. Судовий розгляд було призначено на 04.04.2017 року.

На зазначену дату судового розгляду Гусак Василь Іванович до суду не з’явився. Судова повістка повернулася з відміткою, не можна відправити, адресат перебуває на тимчасово окупованій території України.

Частиною 6 ст. 74 ЦПК України, визначено, що особи які беруть участь у справі можуть бути повідомлені або викликані в суд телефонограмою, факсом чи за допомогою інших засобів зв’язку, які забезпечують фіксацію повідомлення або виклику.

Враховуючи відсутність поштового зв’язку із тимчасово окупованими територіями України, суддею ухвалено про виклик відповідача шляхом розміщення повідомлення на офіційному сайті Чечельницького районного суду Вінницької області (у розділі   «Інформація про розгляд справ, сторони у яких знаходяться на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей і Криму» офіційного веб-порталу «Судова влада в Україні»).

З урахуванням вищенаведеного, суд на 19 квітня 2017 року на 9 годину 30 хвилин викликає в якості відповідача Гусака Василя Івановича, 09 січня 1950 року народження.

Одночасно повідомляємо, що судове засідання у даній справі відбуватиметься в приміщенні Чечельницького районного суду Вінницької області (адреса: Вінницька область, смт. Чечельник, вул. Жовтнева, 33. Зал судових засідань №3 (2 поверх).

Наслідки неявки в судове засідання особи, яка бере участь у справі за викликом суду визначені ст. 169 ЦПК України.

 

Суддя Чечельницького районного суду

Вінницької області                                                                                         В.С. Моцний