flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перевірка своїх персональних даних в Реєстрі виборців

15 жовтня 2015, 07:55

Шановні жителі Чечельницького району!

 

На 25 жовтня 2015 року Верховною Радою України призначено чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. З метою підготовки актуальних та достовірних списків виборців Ви можете перевірити свої персональні данні в базі Реєстру виборців.

         Це можна зробити за допомогою Інтернету, зайшовши на офіційний сайт ЦВК у розділ «Державний реєстр виборців» та зареєструвавшись у закладці «Особистий кабінет виборця». А також, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців, що знаходиться за адресою: смт. Чечельник, вул. Героїв Майдану буд.  31, 2-й поверх, кабінет «Відділу ведення Державного реєстру виборців».

         Особливо це стосується виборців:

-         які голосуватимуть вперше (досягли 18-річчя);

-         колишніх військовослужбовців строкової служби;

-         громадян, що повернулись з місць позбавлення волі;

-         виборців, які під час останніх виборів у списках виборців виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі були відсутні в них та не звернулись до відділу ведення Державного реєстру виборців особисто.

При собі необхідно мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища – документ що підтверджує ці зміни.

За два тижні до виборів наявність-відсутність своїх персональних даних можна перевірити і за місцем реєстрації виборця при перегляді попереднього списку виборців у приміщені дільничної виборчої комісії.

         Особливо це стосується таких категорій виборців:

-         громадян, які були зареєстровані за кордоном та повернулись в Україну;

-         ідентифікаційні дані тих виборців, які зняті із попередньої адреси  реєстрації і не зареєстровані за іншою адресою – у списках виборців будуть відсутні.

Такі виборці не матимуть право голосу на місцевих виборах відповідно до частини 3 статті 3 Закону України «Про місцеві вибори».

Отже, кожен виборець вправі завчасно звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців за місцем постійної реєстрації ( до 18 жовтня 2015 року)  щодо перевірки своїх персональних даних в Реєстрі, пред’явивши власний паспорт.

Прийом громадян у відділі здійснюється: з понеділка по четвер, з 8:00 год. до 17:00, в п’ятницю з 8:00 до 16:00 год. Обідня перерва: з 12:00 до 13:00 год. Відділ працює також у вихідні дні 3,4,10,11,17 жовтня 2015 року.

Телефон для довідок 2-12-73.