flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади головного спеціаліста з ІТ

13 березня 2019, 09:47
 
   


копія

 

ЧЕЧЕЛЬНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД

ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

НАКАЗ

 

12 березня  2019 року                                                                                                      № 16

 

Про оголошення конкурсу на

заміщення вакантної посади

 

            Відповідно до статті 155 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», Закону України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII, Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби» від 25.03.2016 № 246, Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням  Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 № 2646/0/15-17,-

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста (з інформаційних технологій) Чечельницького районного суду Вінницької області.
  2. Затвердити умови проведення конкурсу на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста (з інформаційних технологій) Чечельницького районного суду Вінницької області.
  3. Провести конкурсний відбір на вищезазначену посаду державної служби за адресою: 24800, Вінницька обл., смт. Чечельник, вул. Жовтнева 33.
  4. Консультанту (по роботі персоналом) Косаківській С.В. забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсного відбору на офіційному веб-сайті Чечельницького районного суду Вінницької області та надіслати інформацію до Міжрегіонального управління Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях.
  5. Консультанту (по роботі персоналом) Косаківській С.В. відповідно до пунктів 22 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби організувати перевірку документів поданих кандидатами.
  6. Встановити строк подачі документів 20 календарних днів з дня оприлюднення на веб-сайті Нацдержслужби.
  7. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника керівника апарату суду Токарчук Л.Г.

Керівник апарату суду                          підпис                                   Сергій Лемець

 

Вірно. Керівник апарату суду                                                        Сергій Лемець