flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про переможця конкурсу на посаду головного спеціаліста з ІТ

12 квітня 2019, 11:40

         Відповідно до п.59 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад  державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року за №  246 повідомляю про результати конкурсу проведеного 04 квітня 2019 року на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» головного спеціаліста (з інформаційних технологій).

            У період з 12 березня 2019 року по 01 квітня 2019 року до Чечельницького районного суду надійшло 2 заяви від осіб, які виявили бажання взяти участь в конкурсі на зайняття вакантної посади головного спеціаліста ( з інформаційних  технологій), а саме:

            Задорожний Володимир Васильович;

            Охріменко Володимир Анатолійович.

            За результатами проведеного конкурсу визначено переможця – Задорожного Володимира Васильовича, який пройшов тестування  та співбесіду перший за рейтенгом,  набрав загальну кількість балів – 3,2,  в результаті чого був рекомендований конкурсною комісією для призначення на посаду головного спеціаліста (з інформаційних технологій) Чечельницького районного суду Вінницької області.

            Охріменко Володимир Анатолійович пройшов тестування  та співбесіду другий за рейтенгом, набравши загальну кількість балів – 2,07. Охріменко В.А. має право на призначення на посаду протягом одного року з дня проведення відповідного конкурсу, якщо така посада стане вакантною, а також у інших випадках визначених Законом України «Про державну службу».