flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільні навчання служби ДСНС та працівників апарату Чечельницького суду з пожежної безпеки

27 вересня 2021, 09:00

24 вересня співробітники 5 взводу охорони (м. Бершадь) 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) ТУ Служби судової охорони у Вінницькій області та працівники Чечельницького районного суду стали учасниками спільного з працівниками ДПРЧ-ЗЗ смт. Чечельник Г'У ДСНС України у Вінницькій області тактико-спеціального заняття, під час якого відпрацьовувалися дії судових охоронців у разі виникнення пожежі в приміщенні Чечельницького районного суду.

Під час тактико-навчального заняття була відпрацьована учбова евакуація працівників суду та відвідувачів суду, а також гасіння умовної пожежі в суді. Насамкінець працівники 5 взводу охорони (м. Бершадь) 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) ТУ ССО у Вінницькій області та працівники апарату Чечельницького районного суду ознайомилися з правилами користування первинними засобами пожежогасіння- вогнегасниками та спробували застосувати вогнегасники для гасіння умовного вогню.

 

В ході тактико-навчального заняття було задіяно 3 працівників ДПРЧ-33 смт. Чечельник  один пожежний автомобіль , 6 працівників 5 взводу охорони (м. Бершадь) 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) ТУ Служби судової охорони у Вінницькій області та 10 працівників Чечельницького районного суду.