flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Навчання з питань пожежної безпеки

21 березня 2023, 11:36

        17.03.2023 співробітниками 2 відділення охорони (смт. Чечельник) (Чечельницький районний суд) 5 взводу охорони 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) ТУССО у Вінницькій області спільно з працівниками відділу забезпечення заходів пожежно-профілактичної роботи у Гайсинському районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області було проведено спільні навчання з працівниками апарату суду та працівниками служби ССО  на тему: «Дії працівників Служби судової охорони та працівників ДСНС в разі виникнення пожежі в приміщенні Чечельницького районного суду».

       По приїзду працівниками Чечельницького ДСНС працівникам апарату суду та відділенню охорони було роз’яснено класифікації пожеж, види та способи засобів пожежогасіння, а також правила їх застосування на практиці, а саме  первинні навики користування пожежним краном, пожежним інвентарем (гаки, ломи, багра, сокири, відра), ручними пінними, вуглекислотними і порошковими вогнегасниками з наведенням їх характеристик та ситуацій в яких необхідно застосовувати той чи інший вогнегасник.

       Особливу увагу, під час проведеного навчання, приділено наданні першої долікарської допомоги при опіках та допомоги при отруєннях продуктами горіння.

       За результатами проведеного навчання налагоджено практичний механізм співпраці між працівниками апарату Чечельницького районного суду, 2 відділення охорони (смт. Чечельник) (Чечельницький районний суд) 5 взводу охорони 2 підрозділу охорони (м. Вінниця) ТУССО у Вінницькій області і Чечельницьким відділенням ДСНС та відпрацьовано алгоритм дій кожного в разі виникнення пожежі на об’єкті охорони для подолання її наслідків.

 

 Прес служба суду.