flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулося навчання з питань застосування Інструкції про єдиний облік злочинів

20 липня 2011, 13:01
ПРОТОКОЛ № 1
навчання працівників Чечельницького районного суду Вінницької області
 
18 липня 2011 року                                                                                             селище Чечельник
Інформативні матеріали представив: керівник апарату Лемець С.П.
Присутні на навчанні –працівники канцелярії суду                                                                 
 
Тема навчання:
 
Вивчення Інструкції про єдиний облік злочинів (далі Інструкція), зокрема положень, що стосуються працівників апарату суду.
 
Відповідно до розділу 7 Інструкції після прийняття до провадження судом справи впродовж 2-х робочих днів до органу, що проводив досудове слідство, надсилається талон-повідомлення про прийняття для розгляду кримінальної справи (Форма-5).
Облік судових рішень у кримінальних спра­вах, направлених до суду, здійснюється на підставі довідок про наслідки розгляду кримінальної справи судом форми 6.
Довідки форми 6 з усіх розглянутих справ надсилаються су­дами до органів, що проводили досудове слідство, не пізніше 5-ти робочих днів з дня набрання рішенням суду (вироком, постановою, ухвалою) законної сили.
Після проведення навчання вважаю за необхідне звернути увагу:
Ст. секретаря Козинської З.Д. на здійснення постійного контролю за дотриманням строків встановлених розділом 7 Інструкції про єдиний облік злочинів та веденням необхідних облікових даних;
Секретаря суду Коріненко Л.В. на належне виконання вимог розділу 7 Інструкції про єдиний облік злочинів.
Іншим працівникам канцелярії взяти дану інформацію до відома та використання при виконанні обов’язків тимчасово відсутніх працівників.
 
 
Керівник апарату                              Сергій Лемець